GDPR

ilustrace jablkaZásady ochrany osobních údajů

GDPR
Souhlas se zpracováním osobních údajů

S Vašimi údaji nakládáme v souladu se zákonem 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, a dále také dle rozšiřujícího a sjednocujícího nařízení GDPR v podobě směrnice (EU) 2016/679, která původní zákon 101/2000 Sb. a směrnici 95/46/ES nahrazuje.

Správce osobních údajů

Správcem a zpracovatelem osobních údajů je společnost Kolowratovy sady s. r. o., IČ: 47714034, se sídlem Velké Dvorce 70, 348 06 Přimda, vedená u Krajského soudu v Plzni, spisová značka C 3015/KSPL.

Účel sběru údajů

Osobní údaje sbíráme pro účely poskytnutí slevového kódu pro budoucí nákup v e-shopu, který bude dostupný na našich internetových stránkách. Odesláním formuláře udělujete Správci, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů zpracovávala tyto Vaše osobní údaje:

Doba uchování údajů

Vaše jméno, příjmení a e-mail je nutné zpracovat za účelem poskytnutí slevového kódu a za účelem zasílání novinek a akčních nabídek z firmy Správce. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu pravděpodobného trvání vašeho zájmu (maximálně 5 let). Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů Správce osobní údaje vymaže.

Vaše práva

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze kdykoliv odvolat, a to zasláním e-mailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo písemně na kontaktní údaje společnosti.

Dále za podmínek stanovených v GDPR máte:

Závěrečná ustanovení

Odesláním internetového formuláře E-poradna potvrzujete, že jste se seznámili s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

Správce je oprávněn tyto podmínky změnit.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 01. 01. 2022.

Co jsou soubory cookies?

Cookies jsou malé textové soubory, které vypovídají o chování návštěvníků na webu. Server je odesílá do počítače uživatele při načtení webové stránky. Cookies umožňují identifikovat Váš prohlížeč a zaznamenat určité informace. Cookies mohou uchovávat například Vaše jazykové nastavení nebo také uživatelské ID, které může být považováno za osobní údaj. Informace uložené v cookies jsou anonymní, takže Vás pomocí nich není možné identifikovat. Používání souborů cookies můžete ve svém prohlížeči zcela zakázat, nebo je můžete jen omezit nastavením cookie lišty na této stránce.

Co znamená oprávněný zájem?

Právní předpisy uvádí, že můžeme ukládat cookies na Vašem zařízení, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz této stránky. Pro všechny ostatní typy cookies potřebujeme Váš souhlas. Shromažďujeme pouze funkční cookies, které jsou nutné pro základní funkce webu a ulehčují pohyb po stránkách. V tomto případě lze využití cookies řadit pod oprávněný zájem provozovatele.

Cookie, neboli sušenka, drobí, což by se jablku stát nemohlo.